Over DAR Bouwadvies

DAR Bouwadvies B.V. is in 2006 opgericht door ing. D.A. (David) Roelofs en sinds 2018 hebben ing. A. (Arne) Mets en ing. R.P. (Roel) Chapel zich bij de directie gevoegd. Onze kantoorbezetting bestaat uit 9 werknemers waarvan  drie projectleiders/Wabo-coördinatoren, drie tekenaars en daarbij werken we met een vaste constructeur.

De activiteiten van DAR Bouwadvies B.V. waren in eerste instantie voornamelijk gericht op alle facetten van advisering bij gemeenten en meer specifiek op alles wat met omgevingsvergunningen te maken heeft. Nog steeds worden wij frequent ingehuurd door gemeenten om aanvragen te toetsen aan de laatste wet- en regelgeving. Onze referenties bouw- en woningtoezicht gemeenten zijn: Nieuwegein, , Rotterdam (dS+V), Woudrichem, Vlist, werkorganisatie Duivenvoorden, Roosendaal, Omgevingsdienst Rivierenland, Hoeksche Waard, Molenlanden, Sliedrecht en Etten-Leur.

Met deze intern opgedane kennis, zijn wij als geen ander in staat u op de juiste wijze te adviseren en begeleiden. DAR Bouwadvies B.V. ondersteunt dan ook aannemers, ondernemers en particulieren bij de procedures voor het aanvragen van omgevingsvergunningen.

De doelstelling van DAR Bouwadvies B.V. is onze opdrachtgevers op een hoogstaand niveau van dienst te zijn. Kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid staan daarbij hoog in het vaandel.

Mocht u meer informatie willen hebben dan deze website biedt, neem dan contact met ons op.